Een geschikt huis

Het huis waarin u woont moet voor u geschikt zijn. Dit betekent dat u de belangrijkste ruimtes goed kunt bereiken en gebruiken. Het kan zijn dat dit niet (meer) het geval is. Bijvoorbeeld omdat de woning te groot voor u is. Of omdat u moeite heeft om de trap op te komen.

Bespreek uw situatie dan met een gespreksvoerder Wmo van Stip. De gespreksvoerder kijkt samen met u naar wat u zelf kunt doen. En ook of u dit samen met bijvoorbeeld uw familie, netwerk of een andere organisatie kunt oplossen. Als dat niet voldoende lukt, kijken wij of u een maatwerkvoorziening vanuit de Wmo kunt krijgen.

Kosten

Het gesprek met een gespreksvoerder Wmo van Stip is gratis. Krijgt u een maatwerkvoorziening vanuit de Wmo? Dan betaalt u voor de Wmo-voorziening een eigen bijdrage.

Ik heb een hulpvraag. En nu?

Doe een melding bij Stip. Dat kan met het volgende formulier:

Melden hulpvraag Wmo Log in met uw DigiD-gebruikersnaam en -wachtwoord.

Wilt u uw melding niet online indienen? Download dan het meldformulier (pdf, 233Kb). Vul het formulier in en stuur het naar ons op. Dat kan op de volgende manieren:

  • Per post naar Postbus 175, 8180 AD Heerde.
  • Per beveiligde e-mail via Zivver. Dit is een programma om e-mails met vertrouwelijke gegevens met versleuteling te versturen.

Heeft u hulp nodig bij het invullen van het formulier? Maak dan een afspraak met het formulierenteam.