Melden hulpvraag

Heeft u een vraag, wilt u ondersteuning van de gemeente of kunt u niet de juiste informatie vinden? Vul dan het formulier in bij het onderwerp waarover u een hulpvraag wilt melden.

Jeugd en Gezin

Loopt u tegen problemen aan bij het opvoeden of opgroeien van uw kind en komt u er zelf niet uit, ook niet met behulp van uw netwerk? Neem dan contact op met Stip Jeugd en Gezin.

Melden hulpvraag jeugd en gezin  Log in met uw DigiD-gebruikersnaam en -wachtwoord.

Wilt u uw melding niet online indienen? Download dan het aanmeld- en toestemmingsformulier (pdf, 138Kb). Vul het formulier in en stuur het naar ons op. Dat kan op de volgende manieren:

  • Per post naar Postbus 175, 8180 AD Heerde.
  • Per beveiligde e-mail via Zivver. Dit is een programma om e-mails met vertrouwelijke gegevens met versleuteling te versturen.

Wmo

Heeft u vragen of loopt u tegen problemen aan op het gebied van huishouden, hulpmiddelen, vervoer, vraag dan ondersteuning aan.

Melden hulpvraag Wmo Log in met uw DigiD-gebruikersnaam en -wachtwoord.

Wilt u uw melding niet online indienen? Download dan het formulier. Vul het formulier in en stuur het naar ons op. Dat kan op de volgende manieren:

  • Per post naar Postbus 175, 8180 AD Heerde.
  • Per beveiligde e-mail via Zivver. Dit is een programma om e-mails met vertrouwelijke gegevens met versleuteling te versturen.

U kunt ook contact opnemen met de cliëntadviseurs voor meer informatie of ondersteuning. Dat kan op de volgende manieren:

Persoonlijk plan

U mag een persoonlijk plan maken als u een Wmo-melding doet, maar dit is niet verplicht. In een persoonlijk plan geeft u aan waar u hulp bij nodig heeft om u zelfstandig te kunnen redden. Ook kunt u aangeven wat volgens u de beste oplossing hiervoor is. Dien het plan in uiterlijk 7 dagen nadat u een Wmo-melding heeft gedaan. Wij bespreken het plan dan met u bij een (keukentafel)gesprek of huisbezoek.

Een persoonlijk plan maakt u zelf. Gebruik hiervoor het document Persoonlijk plan Wmo. U vindt het document hieronder.

Persoonlijk plan Wmo (pdf, 552Kb)

Vul dit in en stuur naar ons op:

Komt u er alleen niet uit, vraag dan hulp aan iemand in uw omgeving. Lukt dat niet? Neem dan contact op met ons op. Bel naar 0578 - 69 94 99. Of stuur een e-mail naar info@stipheerde.nl.

Werk en inkomen

Heeft u vragen of loopt u tegen problemen aan op het gebied van werk, inkomen of schulden? Wij hebben de meest gestelde vragen verzameld en op een pagina gezet. Op deze pagina staan alle organisaties waar u terecht kunt. Heeft u vragen, ondersteuning of hulp nodig? Neem dan rechtstreeks contact op met de organisatie die het best past bij uw vraag. Bij elke vraag staat een e-mailadres, telefoonnummer of website. Via de volgende link komt u op de pagina:

Rondkomen, alle informatie op een rij