Nieuwsberichten

 • Een pareltje in het team

  11 december 2023

  Het is november, de maand van de 1000 voorbeelden! Buiten regent het regelmatig, maar wij zetten werkgevers in het zonnetje. Werkgevers die inclusief ondernemen hoog in het vaandel hebben staan.

 • Bijzondere bijstand met terugwerkende kracht

  15 november 2023

  Bijzondere bijstand kunt u alleen aanvragen in het kalenderjaar waarin de kosten zich voordoen. Voor dit jaar is dit dus nog mogelijk. U kunt in principe geen bijzondere bijstand aanvragen met terugwerkende kracht voor kosten uit een vorig jaar.

 • Doe mee aan de Heerdese kampioenschappen!

  07 december 2023

  Na een succesvolle 1e editie van de Heerdese Kampioenschappen Volleybal organiseren we dit sportevenement opnieuw. Vorig jaar deden 16 teams mee. Doet u dit jaar ook mee? Meld u dan aan met een team.

 • Hulp bij digitale problemen

  Heeft u hulp nodig bij het inloggen met DigiD of geeft uw digitale apparaat ineens een rare foutmelding? Bezoek dan eens het inloopspreekuur van Bibliotheek Noord-Veluwe en SeniorWeb Heerde/Wapenveld.

 • Bent u op zoek naar (ander) werk?

  19 oktober 2023

  Of wilt u weten welke sector het beste bij u past? Dan helpen de loopbaancoaches en loopbaanadviseurs van Groei Vooruit u graag verder.

 • Ook dit jaar ontvangen sommige kinderen weer een Kledingpas

  12 oktober 2023

  In de gemeente Heerde willen we dat alle kinderen mee kunnen doen. Ook kinderen uit een gezin met een laag inkomen. Daarom hebben we besloten om ook dit jaar weer een Kledingpas uit te geven. De Kledingpas is onderdeel van het Kindpakket. Naast schoolspullen bevat het Kindpakket ook enkele acties, zoals een zomerpakket en een Kledingpas. Het Kindpakket wordt uitgevoerd door Stichting Leergeld Noord-Veluwe.

 • Schulden of financiële problemen

  28 maart 2023

  Veel mensen in Nederland hebben moeite om maandelijks de rekeningen te betalen. Ook in onze gemeente zijn er mensen met schulden of geldzorgen. De gemeente Heerde wil haar inwoners en ondernemers met schulden graag snel helpen.

 • Startpunt Geldzaken: uw online actieplannen

  Het Nibud heeft een aantal geldplannen ontwikkeld. Deze plannen helpen u met uw financiën en geven daarnaast praktische tips.