Even voorstellen: de huishoudcoach

Op deze pagina stel ik mij graag voor. Mijn naam is Moniek ter Stal en ik ben de huishoudcoach in de gemeente Heerde. Een huishoudcoach? Wat is dat voor nieuwigheid?

HuishoudcoachNou zo nieuw is het niet meer, want de gemeente Heerde werkt al een poosje met een huishoudcoach. Toch leg ik graag uit wat ik doe en wat ik eventueel voor u kan betekenen. Ik doe dit werk met veel plezier en kom dan ook graag bij u thuis als u behoefte heeft aan een gesprek over het huishouden.

Een huishoudcoach zorgt ervoor dat, met een advies of begeleiding, mensen zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Samen kijken we naar wat wel en wat niet lukt. Misschien is een andere manier van werken nodig of het leren van nieuwe vaardigheden. En ook kijken we naar hoeveel moeite het u kost om een schoon en leefbaar huis te krijgen. Dit moet namelijk niet ten koste van uw gezondheid gaan.

Na ons gesprek krijgt u een persoonlijk gespreksverslag met daarin de tips die ik u gegeven heb. U kunt deze tips uitproberen. Mocht het zo zijn dat u een extra steuntje in de rug nodig heeft, dan help ik u die te zoeken. In Heerde zijn er meerdere mogelijkheden om hulp te krijgen. Naast particuliere hulp kennen we de algemene voorziening schoon en leefbaar huis (AVSLH), maar ook huishoudelijke ondersteuning op maat. Graag vertel ik u hier meer over.

Wilt u meer informatie? Dan kunt u bellen met Stip via 0578 – 69 94 99 of stuur een e-mail naar info@stipheerde.nl.

Wie weet tot ziens!
Moniek ter Stal