Geef Kinderen een Zomer vol Plezier: doneer speelgoed!

In Nederland groeien meer dan 400.000 kinderen op in gezinnen die geen geld hebben voor een vakantie. Ook in onze gemeente. Voor deze kinderen zijn uitjes naar de camping of de dierentuin uitzonderingen. Terwijl de zomervakantie juist voor kinderen een tijd van plezier en ontspanning zou moeten zijn!

ZomerpakketTasjes voor kinderen die in aanmerking komen voor het Kindpakket

Daarom willen Stichting Leergeld, de gemeente Heerde, Fam Maatstichting en de kerken in Heerde, Veessen en Wapenveld deze kinderen verrassen met een tasje vol vakantieplezier. Kinderen die in aanmerking komen voor een verstrekking van het Kindpakket via Stichting Leergeld, komen in aanmerking voor een tasje met nieuw speelgoed en vrijkaartjes. Dit zijn ongeveer 220 kinderen. Deze kinderen krijgen de tasjes bezorgd. Ze hoeven er niets voor te doen!

Wat kunt u doen?

Een groeiend aantal sponsoren gaat doneren. En ook hebben we uw hulp nodig om de tasjes te vullen met nieuw speelgoed en vrijkaartjes voor kinderen van 0-12 jaar. 
Nieuw speelgoed inleveren voor de kinderen. Denk aan buitenspeelgoed, spelletjes, kleurboeken, Lego, boekjes, Playmobil, ballen, waterpistolen, poppen, knutselwerkjes of vrijkaartjes voor bijvoorbeeld de dierentuin, bioscoop of een zwembad. We vragen vriendelijk om kwalitatief goed en nieuw speelgoed te kopen, zodat de kinderen er daadwerkelijk een zomer lang plezier van kunnen hebben.

Een financiële donatie kan ook!

U kunt doneren via rekeningnummer NL54RABO0326539301 ten name van Diaconie Ontmoetingskerk Heerde onder vermelding van ‘vakantietasjes’. In de hal van de kerk komt ook een  spaarpot waar u geld in kunt doneren. Van het ingezamelde geld doen wij zelf de inkopen.

Waar en wanneer kunt u speelgoed inleveren?

  • Ontmoetingskerk in Heerde, Kanaalstraat 21: zondag 23 juni tussen 10:45 en 11:45 en maandagochtend tussen 10:00 en 11:00.
  • De Cirkel Kledingbank, Dorpsstraat 35 in Heerde (boven voormalige Pijnappel): vrijdagen 7, 14 en 21 juni van 09:30 tot 12:00 en 13:30 tot 16:30.
  • De Rode Beer in Wapenveld: vrijdagen 7, 14 en 21 juni van 10:00 tot 16:00.
  • Overige inleveradressen: bij Peter en Elly Hendriks, Bonenburgerlaan 40a Heerde en Lidie Dijkink, Braamkamp 18 Heerde.

Kunt u het speelgoed niet brengen? Bel dan naar één van de contactpersonen. Zij  halen het graag op.

Vragen?

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met Elly en Peter Hendriks tel. 06 – 48 62 06 35 of Lidie Dijkink tel. 06 – 46 67 00 75.

Laten we samen zorgen voor een onvergetelijke zomer voor deze kinderen! Samen zijn we Heerde. Bedankt voor uw steun en bijdrage.