Doe mee aan de Heerdese kampioenschappen!

Na een succesvolle 1e editie van de Heerdese Kampioenschappen Volleybal organiseren we dit sportevenement opnieuw. Vorig jaar deden 16 teams mee. Doet u dit jaar ook mee? Meld u dan aan met een team. De Heerdese Kampioenschappen Volleybal vinden plaats op woensdagavond 20 december tussen 19.00 en 22.00 uur in de Faberhal. Als er veel aanmeldingen binnenkomen dan is er een reserveavond beschikbaar op maandag 18 december.

Heerdese kampioenschappen voetbal 2023

Nieuw dit jaar is een voetbaleditie op woensdagavond 13 december van 19.00 uur tot 22.00 uur bij de voetbalvereniging Vevo in Veessen. Ook hiervoor kunt u zich opgeven met een team. Wilt u graag meedoen als team, maar komt uw team net wat mensen tekort? Neem dan contact op met het beweegteam van Stip. Zij kijken mee naar de mogelijkheden rondom het vullen van het team. 

Verbonden door sport

De Heerdese Kampioenschappen zijn meer dan zomaar sportevenementen. Het vertegenwoordigt de gemeente Heerde en zorgt dat alle betrokken partijen met elkaar in verbinding komen. Van inwoners tot medewerkers vanuit verschillende domeinen (onderwijs, sport, zorg, welzijn en het bedrijfsleven). De kampioenschappen zijn voor alle volwassenen in de gemeente Heerde. Deelname is gratis. De avond eindigt met een feestelijke afsluiting waarbij de deelnemers kans maken mooie prijzen!

De organisatie is in handen van Gijs van Enk en Romy van Poelgeest, derdejaars sportkunde studenten aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle. Zij lopen stage bij Stip Heerde en zijn onderdeel van het beweegteam van de buurtsportcoaches sport en bewegen.

Kampioenschappen