Dagactiviteiten Stip nu ook in Wapenveld

Wist u dat Stip nu ook dagactiviteiten in Wapenveld organiseert? Na goede ervaringen in Heerde gaan we ook in Wapenveld van start.

De dagactiviteiten van Stip zijn een goed moment om in contact te komen met andere inwoners onder het genot van koffie/thee in een huiselijke sfeer. Samen kletsen, een gezelschapsspel spelen of creatief bezig zijn behoort tot de mogelijkheden. U kunt zelf aangeven wat u wilt doen. We kijken samen naar uw behoefte/wens en doen ons best om die mogelijk te maken.

Voor wie en wanneer

De dagactiviteiten zijn bedoeld voor volwassen inwoners van de gemeente Heerde die het moeilijk vinden om er zelf op uit te gaan. U bent van harte welkom op dinsdag en woensdag van 9:30-11:30 uur en 14:00-16:00 uur in de activiteitenruimte in Hof van Cramer in Wapenveld. 

Is dit iets voor u?

Meld u zich dan aan via Stip Heerde. Hiervoor kunt u bellen met (0578)69 94 99 of stuur een e-mail naar: info@stipheerde.nl. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. U kunt vrijblijvend een aantal keren deelnemen om de sfeer te proeven en ervaren hoe het is. Vooraf hebben we een gesprek om te kijken of het iets voor u is.