Workshop Koken voor mensen met slikproblemen

Samen aan Tafel
Dementie en andere ziekten kunnen invloed hebben op beleving van eten en drinken. Daarnaast kunnen ook aanpassingen in de bereiding nodig zijn om het voedsel daadwerkelijk te kunnen kauwen (of niet), slikken en verwerken. Deze workshop leert je om een beetje leuk en toch gezond te koken voor mensen met slikproblemen.

Deze workshop wordt verzorgd door Lisette Bossert. Lisette is voormalig chef-kok. Sinds 10 jaar werkt ze als trainer in de zorg op het gebied van eten en drinken. Samen met haar gaan we heel praktisch aan de slag. We bereiden verschillende gerechtjes die geschikt zijn voor mensen met slikproblemen. Ook onderzoeken we hoe je van gepureerd eten een aantrekkelijke maaltijd kunt maken.

Aansluitend proeven we de resultaten. Het belooft een inspirerende middag te worden.

Evenement is afgelopen.

Datum
dinsdag 22 oktober, 2024 van 14:30 tot 17:30
Locatie
MFC Vorchten